Elfurenmis (concert)

Concerten
elfurenmis
Datum: zondag 25 april 2021 11:00 - 12:00

Locatie: Omgangstraat 1 2880 Bornem(Mariekerke)  |  Plaats: Bornem, België

Uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum

CHARLOTTE PROVE EN ELISEelfurenmis2 CALUWAERTS

Met deze  Elfurenmis gaan we in zee met mens-geworden nachtegaal Elise Caluwaerts en de biologische, sociologische wetenschapster en wereldverbeteraarster Charlotte Prové. Naar goede gewoonte muzikaal ondersteund door de all-star B-Classic begeleidingsband  bestaande uit bassist Martijn Vanbuel, pianist Maarten Lingier en gitarist Tim Finoulst.

Woordatleet en ceremoniemeester Rashif El Kaoui, gezegend met één van de mooiste stemmen van de Lage Landen, spreekt ons wederom op zachte wijze zalvend toe en neemt ons mee in de wonderbaarlijke muzikale en intellectuele trip van de Elfurenmis.  “A mind is like a parachute”,  zei Frank Zappa zaliger, “It only works when it’s open.” Open dus die geest en kom met ons mee-trippen.

Charlotte Prové is sociologe en doet sinds 2013 onderzoek naar duurzame stedelijke voedselsystemen. Ze focust op de rol van sociale rechtvaardigheid en burgerparticipatie in stadslandbouw en andere voedselinitiatieven. Experimenteren met duurzaamheid vormt de rode draad in haar persoonlijk leven.  Ze denkt na over hoe we met minder of trager een goed en zelfs beter leven kunnen leiden.

elfurenmisElise Caluwaerts. Zangeres. Sopraan. Eigenlijk zouden we deze fabelachtig zingende deerne niet meer moeten voorstellen. Elises voorliefde voor uitdagend repertoire leidde al tot talrijke creaties en bijzondere samenwerkingen met internationaal gerenommeerde componisten en ensembles en maakte dat haar naam torenhoog prijkte op de grote Elfurenverlanglijst. Wereldster Elise ziet normaliter meer luchthavens dan de nationale omroep herhalingen van De Kampioenen programmeert maar op zondag 25 april 2021 om 11.00 uur stipt zal la Caluwaerts zich echter niet in Sydney, Tokyo of New York bevinden maar in de eerste stad van land genaamd België.

Deze elfurenmis zal op 25 april  live uitgevoerd worden in de kerk van Mariekerke

Dit concert is i.s.m  B-Classic Festival

Dit concert zal doorgaan in de dan geldende corona regelgeving

 

Telefoon
+32 475 45 25 31
E-mail
Website
Adres
Omgangstraat 1
2880 Bornem, België

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 25 april 2021 11:00 - 12:00